Ce ne reprezinta?

Tarifare corecta si servicii calitative; doua aspecte esentiale in domeniul consultantei si intermedierii imobiliare, ce stau la baza fondarii VR Estate.

Atat vanzatorii cat si cumparatorii de bunuri imobiliare din Romania au, preponderent, doua solutii - ambele fiind necorespunzatoare - fie parcurg procesul de vanzare-cumparare neasistati, scazand drastic probabilitatea incheierii unei tranzactii sigure si corecte pentru ambele parti, fie aleg a fi asistati de catre o companie care nu le intelege nevoia.

Consideram ca un cumparator merita sa primeasca o consiliere adecvtata, care sa duca spre cea mai buna alegere a unui imobil si totodata sa fie tarifat corespunzator.

VR Estate vine in intampinarea celor inteligenti, deschisi catre nou, care realizeaza faptul ca nu trebuie sa arunce o buna parte din buget, doar pentru a fi acompaniati de cineva la vizionarea proprietatilor. Oferim o analiza de piata REALA, studiem nevoia clientului, oferim asistenta pe tot parcursul tranzactiei, dar si in alegerea celor mai corecte servicii ulterioare (transportul bunurilor personale, renovare, design, curatenie, contractarea serviciilor de utilitati, obtinerea locurilor de parcare, etc.).

Timpul: traim cu totii vremuri in care totul se face in ritm alert, activitatile zilnice nu ne ofera o lejeritate mult dorita, iar in marile orase deplasarea este de multe ori un calvar. Pentru alegerea unui imobil, suntem nevoiti sa vizionam zeci de proprietati; pentru fiecare trebuie sa stabilim o zi si o ora si sa ne deplasam in diverse puncte ale orasului. Aceasta etapa se poate intinde pe cateva saptamani sau chiar luni. VR ESTATE ofera solutia de a vizita virtual toate aceste proprietati in cateva ore, dintr-un cadru confortabil si placut; tot ce ramane de facut este sa alegem impreuna cele mai adecvate imobile, pe care ulterior le vom viziona fizic, pentru a confirma faptul ca realitatea corespunde in totalitate cu turul virtual.


“Fii rusinat sa mori, fara a fi castigat o batalie pentru umanitate !” - Horace Mann

Acesta este mottoul VR Estate; luptam pentru a oferi un serviciu calitativ, cu un cost CORECT.

urmareste si distribuie